HUOM! Käytäthän lahjakorttisi ajoissa!

Niinkuin varmasti oletkin huomannut aiemmat ilmoitukseni äitiyslomalle jäämisestäni. Joka siis aiheuttaa tiettyjä ehtoja toiminnan muutokselle.

Toivottavasti olet perehtynyt lahjakorttiin sekä nettisivuillamme merkittyihin ehtoihin.

Olen päivännyt lahjakortteihin niiden viimeisen voimassaoloajan, ja viimeisimmät lokakuun loppuun. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vaikka kovin haluaisin olla joustava, ja ymmärrän harmituksesi lahjakortin käytön viivästymisestänne, en valitettavasti voi tällä hetkellä enää joustaa niiden myöhäisestä käytöstä, sillä KAIKKI lahjakortit joudutaan mitätöimään niiden viimeisenä voimassaolopäivänä, jolloin et voi käyttää saamaasi lahjakorttia, mikäli olet unohtanut varata aikasi ajoissa.

Olen pahoillani, mutta aikoja on rajoitetusti enää niille, jotka haluavat käyttää lahjakorttinsa ajoissa, jolloin en voi luovuttaa aikoja heille, jotka eivät ole muistaneet käyttää omaansa.

Olen siis äärimmäisen harmistunut, mikäli jollekin tämä tulee yllätyksenä, mutta äitiyslomani vaatii kirjanpidollisia päätöksiä.

Mikäli hoitola saa äitiysloman sijaisen, joka tulisi olemaan itsenäinen yrittäjä. Hän ei voi vastaanottaa aiemmin hankittuja lahjakortteja, vaan myy uudet lahjakortit omille nimilleen, joista taas hän vastaa henkilökohtaisesti niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Kiitos kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestä 💜

varaa

AJANKOHTAISTA